Tisdagsnotis.......

Puh, idag har det varit varmt och även kvaft. Ett tag trodde
vi på jobbet att det ev. skulle bli åska. Men det slapp vi.
Skönt!!!

Efter jobbet har jag bara varit hemma.

Teresa kom förbi här en vända, mot kvällningen.

Hasse har åkt och jobbat natt.

Tisdag = Tv-kväll.... jippieeeyyy!
Kommentarer
Postat av: Karina

Lustigt hur olika TV-favoriter man har! (Och tur är väl det, att smaken är olika)! Jag tycker att tisdagen (och ofta lördagar) är veckans sämsta TV-utbudsdag...Såna serier en annan följer gillas inte av andra, så är det ju.Måndagar är bra, Svenska Hollywoodfruar, Medium och Cold Case. Fast CC går så sent så det får man spela in...

2010-05-18 @ 22:07:42
Postat av: Jaana

Karina: Men visst är det väl så, att man tycker olika. Förr tittade jag mer på tv:n och följde olika serier.... men nu försöker jag att inte börja titta på nya serier... för att slippa bli så slavisk framför den.... så att säga.Kram!

2010-05-19 @ 07:56:37
Postat av: Karina

Förut följde jag jämt Hem till gården, och var jag inte hemma så spelade jag in det. Nu har jag inte sett ett enda avsnitt sedan serien började i vintras efter juluppehållet.Slog över på serien häromdagen men då var det så mycket som hade hänt och jag tänkte att NEEJ, jag ORKAR INTE engagera mig och titta. Ska man se en serie vill man ju (åtminstone jag) se alla avsnitt så man hänger med.Det kanske finns hopp, när man kan sluta titta på en serie man följt i åratal! :-)

2010-05-19 @ 13:02:51
URL: http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0