Kassler-ris.......
Kassler-ris
Kokt ris
Kassler
Purjolök
1 dl majonäs
1 dl chilisås
3 dl vispgrädde
200 gram riven ost
Gör så här:
Koka riset.
Skär kasslern i tärningar eller strimlor.
Strimla purjolöken (om man vill kan man fräsa den).
Vispa grädden (ska bli fluffig).
Vispa/blanda chilisåsen och majonäsen i grädden.
Häll i riset i en ugnsform, strö över purjolöken, sen kasslern, häll över
såsen och sist strö du på med riven ost.
Grädda i 225 grader i ca 20 minuter
(ca 15 minuter med varm ris).
God och enkel kassler gratäng.
Kokt ris
Kassler
Purjolök
1 dl majonäs
1 dl chilisås
3 dl vispgrädde
200 gram riven ost
Gör så här:
Koka riset.
Skär kasslern i tärningar eller strimlor.
Strimla purjolöken (om man vill kan man fräsa den).
Vispa grädden (ska bli fluffig).
Vispa/blanda chilisåsen och majonäsen i grädden.
Häll i riset i en ugnsform, strö över purjolöken, sen kasslern, häll över
såsen och sist strö du på med riven ost.
Grädda i 225 grader i ca 20 minuter
(ca 15 minuter med varm ris).
God och enkel kassler gratäng.
Trackback